GRUPE TINY TOES

DESPRE NOI

TINY TOES este casa departe de casă a copilului. Într-un mediu pregătit cu atenție și dragoste, misiunea noastră este să hrănim independența, inteligența creatoare și emoțională, creșterea fizică armonioasă și dezvoltarea socială cu succes.
 
La TINY TOES ne dorim să îndrumăm pași curioși de copii ce cresc adaptabili și independenți, unde cuvântul cheie este RESPECTUL. Printr-o abordare integrată și metode de predare și învățare interactive, obiectivele noastre educaționale conduc copilul către crearea unei imagini de sine pozitivă. Prin lucrul în echipă și prin lucrul individual ne propunem să sporim curiozitatea și nevoia de cunoaștere a copilului, să îi întărim autonomia și încrederea în sine.
 
La TINY TOES construim o comunitate frumoasă de copii și părinți, bazată pe respect reciproc, empatie și responsabilitate, unde rolul familiei este esențial, unde multiculturalismul este promovat iar relația copilului cu lumea înconjurătoare își pune bazele. Varietatea de materiale și experiențe oferite în mediul TINY TOES sunt gândite special pentru a hrăni mintea absorbantă a copilului, pentru a îl ajuta să învețe să iubească învățarea, să ia decizii cu încredere și să rezolve probleme.

ALEXANDRA IFTODE este managerul educațional ce coordonează atent activitatea în cadrul TINY YOES. Are o experiență de peste 10 ani alături de cei mici (din care +7 ani în medii Montessori), atât în lucrul la clasă cât și pe partea de planificări educaționale.

Alexandra este omul care înțelege copiii la alt nivel, proiectează activitățile și obiectivele educaționale, coordonează ritmul în care membrii echipei se dezvoltă alături de noi. Mereu lucrează la 7 lucruri în același timp și gata oricând să găsească o soluție și să propună variante de rezolvare la orice situație.

Din 2021 Alexandra este și formator în educație – întreaga echipă trece printr-un proes de formare specific obiectivelor educaționale propuse la TINY TOES.

Tot din 2021 este în formare ca psihoterapeut integrativ (la Institutul Român de Psihoterapie Integrativă) iar din 2022 este masterandă la Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică (Universitatea Ecologică din București).

ELENA MUNTEANU este managerul administrativ, licențiată în economie, cu o experiență de peste 14 ani în domeniul implementării de proiecte informatice pentru gestiunea integrată a afacerilor în cadrul multor companii din diverse arii de activitate.

Elena este omul cu listele și cu cifrele și cu tabelele și cu organizarea evenimentelor și cu anunțurile. Împreună cu Alexandra a crescut TINY TOES de la 0 – de la idee, la găsirea spațiului potrivit, la amenajarea acestuia, la implementarea ideilor inovatoare, la primirea cu drag a fiecărui copil în parte.


Fiecare grupă este coordonată la rândul său de un EDUCATOR, ce are alături unul sau mai mulți asistenți de clasă. Întregul personal educațional are studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, în domenii de specialitate sau adiacente celui educațional (psihologie, litere, arte, asistență socială ș.a.)

Nu avem îngrijitori / supraveghetori – întreaga echipă ce are responsabilități în lucrul direct cu copiii se ocupă atât de partea educațională cât și de îngrijirea fizică a acestora.