GRUPE TINY TOES

DESPRE NOI

TINY TOES este casa departe de casă a copilului. Într-un mediu pregătit cu atenție și dragoste, misiunea noastră este să hrănim independența, inteligența creatoare și emoțională, creșterea fizică armonioasă și dezvoltarea socială cu succes.
La TINY TOES ne dorim să îndrumăm pași curioși de copii ce cresc adaptabili și independenți, unde cuvântul cheie este RESPECTUL. Printr-o abordare integrată și metode de predare și învățare interactive, obiectivele noastre educaționale conduc copilul către crearea unei imagini de sine pozitivă. Prin lucrul în echipă și prin lucrul individual ne propunem să sporim curiozitatea și nevoia de cunoaștere a copilului, să îi întărim autonomia și încrederea în sine.
La TINY TOES construim o comunitate frumoasă de copii și părinți, bazată pe respect reciproc, empatie și responsabilitate, unde rolul familiei este esențial, unde multiculturalismul este promovat iar relația copilului cu lumea înconjurătoare își pune bazele. Varietatea de materiale și experiențe oferite în mediul TINY TOES sunt gândite special pentru a hrăni mintea absorbantă a copilului, pentru a îl ajuta să învețe să iubească învățarea, să ia decizii cu încredere și să rezolve probleme.